North Sea Jazz

Het North Sea Jazz Festival is hét festival van Rotterdam. Jaarlijks vindt dit festival met vele beroemde artiesten plaats, in Ahoy Rotterdam. Dichtbij overnachten en genieten van nóg meer  muzikale activiteiten, dat kan op het ss Rotterdam.

 

Op het schip hebben wij ook elke avond een spetterende afterparty!

 

Op vrijdag 13 juli  zal Zangeres/pianist Maaike den Dunnen lichte jazz en pop liedjes spelen. Samen met pianist Timothy Banchet, bassist Thomas Pol en drummer Joost van Schaik vormen zij de formatie van Swinging the American Songbook.

Originele composities, sterke grooves afgewisseld met krachtige improvisaties zijn de ingrediënten van dit combo. Humor lyriek en intelligentie is wat kenmerkend is voor haar opvallende muzikale persoonlijkheid. Ze levert elke vorm van muziek met een aanstekelijke energie en een behoorlijke hoeveelheid vocale improvisatie.

 

Op zaterdag 14 juli zal Chris Grem Samen met pianist Johan Hendrikse, bassist Guus Bakker en drummer Arthur Lijten verzorgen zij een prachtige avond vol met heerlijke jazz nummers.

Chris Grem is een echte Rotterdammer en hij geeft alle gasten graag een warm muzikaal onthaal. Chris is  een echte entertainer, met een prachtige stem. Chris heeft veel theater ervaring als voorman van Het Groot niet te Vermijden en als gids bij Rondje Rotterdam. Hij is een echte muzikale virtuoos die verschillende instrumenten bespeeld.

 

Op zondag 15 juli zal zanger/pianist Baer Traa spelen met zijn combo heerlijke lichte jazz en pop liedjes. Frank Sinatra, Jamie Cullum, Michael Bublé, maar ook hedendaagse popsongs.

Deze vier buitengewoon getalenteerde mannen zorgen voor een fantastisch sfeertje. U waant zich in Jazzclub als deze heren hun repertoire spelen; zeer de moeite waard!

 

Zien wij jou elke avond dansen op alle hits?

Boek direct

Kies hotel
,