Reisinformatie

ApartHotel Boschrijck

Routebeschrijving ApartHotel Boschrijck

Wanneer je van de boot komt, ga dan rechtsaf, langs de haven van Terschelling volg de weg totdat je bij de Burg. van Heusdenweg komt. Hier ga je rechtsaf richting Midsland. Na ongeveer 500 meter zie je aan je rechterhand Hotel Schylge. Ga dan linksaf de Europalaan op, daarna de 1e weg rechts en dan de 3e weg wederom rechts. Het hotel bevindt zich dan na ongeveer 500 meter aan de linkerkant van de weg.

ApartHotel Boschrijck

 

Bagage & fietsen

Bij aankomst is het eventueel mogelijk om fietsen huren bij Tijs Knop (Torenstraat 10, 0562-442052) gelegen naast het VVV-kantoor (0562-443000). Als er een arrangement wordt geboekt inclusief fietsen, dan kan op vertoon van de reserveringsbevestiging de fietsen meegenomen worden. Bagage wordt naar het hotel gebracht. De fietsen kunnen geplaatst worden in de fietsenstalling.

Vervoer op Terschelling

  • Bus

    Bij iedere aankomst en vertrek van de veerboot of snelboot vanuit Harlingen staan openbare bussen van Arriva klaar om gasten naar het hotel te vervoeren. Op vertoon van de reserveringsbevestiging kan er kosteloos vanaf de boot en v.v. naar het hotel gereisd worden.

  • Taxi

    De taxi’s vertrekken ook bij de boot. Het is mogelijk vooraf een taxi te reserveren (grote groepen/speciale reden). Taxicentrale Bakker (0562-442222) vervoert gasten voor €6,80 p.p. van de haven naar het hotel (en terug op de dag van vertrek).