Hulp nodig?

Reisinformatie Terschelling

Naar Harlingen

Auto

Harlingen ligt aan de autoweg A7. Komend vanaf de Afsluitdijk of Sneek wordt op de rondweg om Harlingen de afslag ‘Harlingen Havens’ op de ANWB borden aangegeven. Mocht je geen auto willen meenemen naar Terschelling, dan is het mogelijk om de auto te parkeren in Harlingen.

Openbaar vervoer

Er zijn directe busverbindingen met Harlingen-haven vanuit Alkmaar, Leeuwarden en Heerenveen. Niet alle diensten sluiten aan op de vertrektijden van de boten. Per trein reis je naar Leeuwarden CS, waar je moet overstappen. Enkele treinen naar Harlingen rijden door naar Harlingen-Haven. Nadere informatie over reis- en vertrektijden is verkrijgbaar via: 0900-9292, www.9292.nl of www.ns.nl.

De overtocht naar Terschelling

Rederij Doeksen verzorgt de overtocht met de veerboot ‘MS Friesland’, ‘MS Midsland’ of met de snelboot ‘MS Koegelwieck’. Wij raden aan om de bootkaart van te voren te reserveren. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0900-3635736 (€0,10 per minuut) of online via www.rederij-doeksen.nl. Ook is het mogelijk om de boottickets bij het loket te kopen.

Of laat je exclusief vervoeren, van en naar het eiland, met WestCord’s eigen schip: de WestCord Seatender.

Zeilen naar Terschelling

Het is ook mogelijk om zeilend de overtocht naar Terschelling te maken, met de zeilboot ‘El Galante’. De reistijd zal langer zijn, maar je ervaart wel een zeer bijzondere overtocht! Bezoek voor meer informatie: www.bijzonderleven.nl

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…