Reisinformatie

Hotel Schylge

Routebeschrijving Hotel Schylge

Wanneer je van de boot komt, ga dan rechtsaf, langs de haven van Terschelling en  volg de weg tot je bij de Burg. van Heusdenweg aankomt. Hier ga je nogmaals rechtsaf (richting Midsland) en na ongeveer 300 meter kunnen auto’s rechtsaf, men komt dan bij de parkeergarage. Voetgangers kunnen rechtdoor lopen en zien het hotel (na 300 meter) aan hun rechterkant.

Hotel Schylge

 

Bagage & fietsen

Bij aankomst is het eventueel mogelijk om fietsen huren bij Tijs Knop (Torenstraat 10, 0562-442052) gelegen naast het VVV-kantoor (0562-443000). Als er een arrangement wordt geboekt inclusief fietsen, dan kan op vertoon van de reserveringsbevestiging de fietsen meegenomen worden. Bagage wordt naar het hotel gebracht. De fietsen kunnen geplaatst worden in de fietsenstalling.

Vervoer op Terschelling

  • Bus

    Bij iedere aankomst van de veerboot of snelboot vanuit Harlingen staan er bussen klaar om gasten naar het hotel te vervoeren. Op vertoon van de reserveringsbevestiging kan er kosteloos vanaf de boot en v.v. naar het hotel gereisd worden.

  • Taxi

    De taxi’s vertrekken ook bij de boot. Het is mogelijk vooraf een taxi te reserveren (grote groepen/speciale reden). Taxicentrale Bakker (0562-442222) vervoert gasten voor €6,80 p.p. van de haven naar het hotel (en terug op de dag van vertrek).