Reisinformatie

Strandhotel Seeduyn

Routebeschrijving Strandhotel Seeduyn

Je wandelt door de Dorpsstraat, bij educatief centrum ‘De Noordwester’ rechtsaf, over het Kerkplein, tussen ‘Het Armhuys’ en de kerk door, rechtdoor over de Badweg door het bos tot aan het strand. In ongeveer 25 minuten ben je bij Strandhotel Seeduyn.

Strandhotel Seeduyn

 

Bagage & fietsen

Balkon Strandhotel Seeduyn

Bagagevervoer

Niet zelf sjouwen met je bagage? Plaats de bagage dan voor vertrek in een van de bagagekarren van Strandhotel Seeduyn. Te herkennen aan de gele kleur met ‘Strandhotel Seeduyn’ erop. Staat er in Harlingen nog geen kar klaar? Geef dan je bagage bij aankomst op Vlieland af bij bestelbusjes van Bagagevervoer Vlieland. De bagage wordt dan, gratis, voor je naar Strandhotel Seeduyn gebracht. Dit geldt ook voor de terugweg! Voor meer informatie en bagagelabels kun je terecht bij de receptie van Strandhotel Seeduyn. Het vervoeren van bagage is op eigen risico. Wij raden je aan geen kostbare en/of breekbare bagagestukken op de bagagewagens te plaatsen.

Vervoer op Vlieland

  • Lijnbus

    De lijnbus staat bij de veerdam bij aankomst van de boot. Als WestCord Hotels gast kun je op vertoon van je bevestiging gratis gebruik maken van de bus, ook tijdens je verdere verblijf (op vertoon van je gastenpas). Let op: het betreft een lijnbus, dus deze rijdt op vastgestelde tijden.

  • Taxi

    De taxi’s staan bij de openbare bussen bij de veerdam. De taxi’s kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Binnen 5 minuten ben je bij het hotel. TCR Vlieland: 0562-451222 of Taxi Langeloo: 06-52711722.