Reisinformatie

Strandhotel Seeduyn

Routebeschrijving Strandhotel Seeduyn

Je wandelt door de Dorpsstraat, bij educatief centrum ‘De Noordwester’ rechtsaf, over het Kerkplein, tussen ‘Het Armhuys’ en de kerk door, rechtdoor over de Badweg door het bos tot aan het strand. In ongeveer 25 minuten ben je bij Strandhotel Seeduyn.

Strandhotel Seeduyn

 

Bagage & fietsen

Balkon Strandhotel Seeduyn

Bagagevervoer

Niet zelf sjouwen met je bagage? Plaats de bagage dan voor vertrek in een van de bagagekarren van Strandhotel Seeduyn. Te herkennen aan de gele kleur met ‘Strandhotel Seeduyn’ erop. Staat er in Harlingen nog geen kar klaar? Geef dan je bagage bij aankomst op Vlieland af bij bestelbusjes van Bagagevervoer Vlieland. De bagage wordt dan, gratis, voor je naar Strandhotel Seeduyn gebracht. Dit geldt ook voor de terugweg! Voor meer informatie en bagagelabels kun je terecht bij de receptie van Strandhotel Seeduyn. Het vervoeren van bagage is op eigen risico. Wij raden je aan geen kostbare en/of breekbare bagagestukken op de bagagewagens te plaatsen.

dorpsstraat-hotels-vlieland

Fietsverhuur

Lekker fietsen op Vlieland? Huur een fiets bij Fietsverhuur Zeelen en krijg als WestCord Hotels gast 10% korting. Wanneer je boekt via het hotel ontvang je 10% korting op de online tarieven van Zeelen. Ook hoeven gasten van WestCord Hotels geen borg te betalen. Regel dus op voor hand de fietsen en de kosten voor de fietshuur worden op de hotelrekening geboekt, je hoeft dus niets af te rekenen bij Fietsverhuur Zeelen. Bel of mail ons en dan regelen wij jouw voucher. Deze voucher laat je zien bij Zeelen. Beslis je later om fietsen te huren, bel dan alsnog even met het hotel. Zij zorgen dat je de voucher ontvangt. Je kunt niet ter plaatsen de korting ontvangen. Fietsverhuur Zeelen vind je direct aan het begin van de Dorpsstraat (nr. 2), door de coupure bij de gele vlag.

Vervoer op Vlieland

  • Lijnbus

    De lijnbus staat bij de veerdam bij aankomst van de boot. Als WestCord Hotels gast kun je op vertoon van je bevestiging gratis gebruik maken van de bus, ook tijdens je verdere verblijf (op vertoon van je gastenpas). Let op: het betreft een lijnbus, dus deze rijdt op vastgestelde tijden.

  • Taxi

    De taxi’s staan bij de openbare bussen bij de veerdam. De taxi’s kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Binnen 5 minuten ben je bij het hotel. TCR Vlieland: 0562-451222 of Taxi Langeloo: 06-52711722.