Het feest van de fiets!

Ronde van Katendrecht

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 vindt de jaarlijkse Ronde van Katendrecht weer plaats. Op zondagmorgen 27 mei zullen er vanaf 10:30 uur buiten de wielerronde ook nog op de kade en het parkeerterrein van het ss Rotterdam clinics worden gegeven voor sportieve fietsers en wielrenners.

Oud-wielrenster Vera Koedooder verzorgt de clinic voor de vrouwen. Zij behaalde veel successen en kampioenschappen op de baan en was succesvol op de Olympische Spelen.
Bij de mannen zal Henk Lubberding een clinic verzorgen. De gewezen wegkapitein van de wieleréquipes T.I. Raleigh en Panasonic, is sinds zijn terugtreden als beroepsrenner professioneel fietsinstructeur.

Aansluitend zullen de klasjes uit de clinics rondkoersen op het officiële parcours van de Ronde van Katendrecht in een speciale wedstrijdsimulatie.
Deelnemers die de smaak te pakken hebben kunnen en passant starten in het Katendrechts Kampioenschap voor Zondagsfiets(t)ers!

 

Kosten en deelname

Wil jij hier nou ook aan deelnemen? Dat kan! De kosten voor deze clinic bedragen €25,- p.p. Inschrijven en meer informatie is te verkrijgen de website van de Ronde van Katendrecht.

Boek direct

Kies hotel
,