Boek direct

Kies hotel
,

Je kan het dak op!

Wat is een festival zonder een goed slotfeest? Op zondag 3 juni zal het slotfeest van de Rotterdamse Dakendagen plaatsvinden aan boord van het ss Rotterdam op het Upper Promenade Deck! Tijdens dit knalfeest zal de DJ niet zomaar zijn plaatjes draaien, DANSVOER gaat namelijk zorgen voor een silent disco! Dit super toffe evenement zal starten om 19:00 uur en zal duren tot 00:00 uur. Ben jij er ook?

 

Wat zijn de Rotterdamse Dakendagen?

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen vind je spectaculaire uitzichten, nieuwe perspectieven en eindeloos veel ademruimte. Bezoekers kunnen terecht op twintig open daken en een uitgebreid programma bezoeken van tours, concerten, kunst, natuur en diners op hoogte.

Ongeveer twintig Rotterdamse daken zijn op zaterdag 2 en zondag 3 juni vrij te bezoeken met een Dakpas van het festival. Speciale events en (begeleide) tours op daken maken het programma compleet. Op de vrijdag wordt traditiegetrouw afgetrapt met de Kennisdag; een programma voor professionals (zoals stadsontwikkelaars en architecten) die innovatief gebruik (willen) maken van daken.

 

Kaartverkoop

Wegens succes uitverkocht.

Boek direct

Kies hotel
,