Ideale uitvalsbasis vlakbij de TU Delft. Verblijf met korting!

TU Delft & WestCord Hotel Delft

TU Delft & WestCord Hotel Delft

Op zo’n 1800 meter afstand van WestCord Hotel Delft vind je de TU wijk. De verschillende faculteiten, de campus en de bibliotheek zijn goed bereikbaar lopend, met een leenfiets van het hotel, met het openbaar vervoer of met de auto. Het hotel is ideaal gelegen aan de A13 en je kunt gratis parkeren voor het hotel.

WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis wanneer je bij de TU Delft een congres of een (zakelijke) bijeenkomst bijwoont.

Voordeeltarief voor TU Delft bezoekers

Boek met 10% korting

5 goede redenen om bij Hotel Delft te verblijven

  1. Het hotel is op loopafstand van de TU (± 15 minuten)
  2. Ideaal gelegen aan de snelweg A13 tussen Den Haag & Rotterdam
  3. Nabij Rotterdam The Hague Airport
  4. Gratis parkeren voor het hotel
  5. Voordeeltarief voor TU bezoekers online te boeken

Faciliteiten WestCord Hotel Delft

Restaurant BLUE dining | Gezellige lobby / bar en zonnig terras | Fitness en sauna faciliteiten | Gratis wireless internet | Perfecte locatie voor zakelijke afspraken of meetings

Over WestCord Hotel Delft

Het hotel biedt 120 hotelkamers, waarvan 17 suites voor meer ruimte en comfort. Kom dineren in restaurant BLUE dining of strijk neer op het zonnige terras. Ontspan in de fitness & sauna of werk nog even door op je comfortabele kamer. De gezellige lobby is van alle gemakken voorzien: gratis wifi, laptop schootkussens en goede werktafels. In onze bar en lobby geniet je van verfrissende cocktails of een goed glas wijn.

De vele faciliteiten van Hotel Delft maken je verblijf compleet!