WestCord Hotels in de Stad

Boek direct

Alle hotels
,

In welke steden vind je de WestCord Hotels?

Voor een verblijf in een mooie stad in Nederland, biedt WestCord Hotels voor ieder wat wils. Of je nu wilt verblijven in de bruisende stad Amsterdam, de historische stad Delft of de architectuurstad Rotterdam, je vindt hier de mooiste WestCord Hotels voor een fijn verblijf. Op deze pagina vind je informatie over alle WestCord Hotels die zich bevinden in de stad.

Je vindt de WestCord Hotels in de volgende steden:

Amsterdam

Delft

Rotterdam

Leeuwarden

Groningen (2021)

Hotels in Amsterdam

WestCord Hotels biedt zowel hotels met vele (wellness) faciliteiten, als een hotel in hartje Amsterdam. De meeste hotels zijn goed bereikbaar en hebben zelfs een eigen parkeergarage.

Amsterdam is natuurlijk populair vanwege haar mooie grachten, bruggen en de vele gezellige restaurants, cafés en terrassen. Een deel van de grachtengordel staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. Maar Amsterdam biedt zoveel meer! Bezoek één van de vele theaters, wereldberoemde musea en de ontelbare galerieën aan de Amsterdamse grachten.

 

Hotel in Delft

Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13 en ligt op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA.

Delft is een stad met historie en een bijzondere band met het Koninklijk Huis. Hier kun je heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad. Je vindt er smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes en het staat vol met historische panden.

Hotels in Rotterdam

In Rotterdam vind je twee iconische WestCord Hotels op bijzondere locaties. Achter zowel Hotel New York als het voormalige cruiseschip van de Holland-Amerika-Lijn, het ss Rotterdam, houden zich prachtige verhalen schuil. Een ware beleving!

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad. Je vindt er o.a. fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants en food markets, en gerenommeerde musea

 

Hotel in Leeuwarden

In het hart van Friesland schittert het WestCord WTC Hotel Leeuwarden nabij het centrum. Met haar ruime en comfortabel ingerichte kamers, wellness faciliteiten, hoogstaand restaurant, skybar en gratis parkeren is het de ideale uitvalsbasis voor een fijn verblijf!

In de Friese hoofdstad Leeuwarden, vind je honderden monumenten, parels van musea en leuke winkeltjes. Leeuwarden is niet voor niets ‘Culturele Hoofdstad van Europa’ geweest in 2018!

 

 

Hotel in Groningen

Middenin het hart van Groningen, op de Grote Markt, opent in 2021 The Market Hotel. Gastvrij en gezellig, ontwapenend, vertrouwd. Je kunt hier straks genieten van uitgebreide faciliteiten zoals een wellness, restaurant met terras en high end bar, dakterras en meer!

Groningen is met een gemiddelde leeftijd van 36,4 jaar de jongste stad van Nederland. De Grote Markt is het middelpunt van de stad Groningen. Je vindt hier o.a. de Martinitoren, het symbool van de stad, en met haar 97 meter hoogte en 311 treden vrijwel dagelijks te beklimmen. Ontdek Groningen en geniet van het uitzicht!

Boek direct

Alle hotels
,