Zakelijk

COVID-19 UPDATE

Covid-19 update

Update 15 december 2020

Restaurants en bars zijn vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Ook zijn faciliteiten zoals Wellcome Wellness, zwembaden en bowling tot en met 19 januari 2021 gesloten.

Wel doen sommige WestCord hotels aan take away en/of berzorging. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.


Geachte gast,

In deze tijd van onzekerheid kunnen wij ons voorstellen dat u terughoudend bent om weer een zakelijke bijeenkomst te organiseren. Daarom laten wij u graag weten dat wij er alles aan doen om uw bijeenkomst en/of verblijf bij één van de WestCord Hotels zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘We Care’ programma, waarvan u hieronder de maatregelen kunt lezen.

Uw bijeenkomst in onze hotels zal er daardoor iets anders uitzien dan u van ons gewend was, maar maakt u zich geen zorgen dat uw bijeenkomst wordt bepaald door beperkingen. Wij ontvangen u net zo hartelijk en gastvrij als u van ons gewend bent en zullen er alles aan doen uw bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Op deze pagina vindt u de volgende informatie:

 • De door ons toegepaste maatregelen binnen de hotels
 • Veelgestelde vragen
 • Contactpagina

We Care - By WestCord

Alle maatregelen in het kort

 • Wij ontvangen alleen gasten, die bij incheck een gezondheidsverklaring volgens de RIVM-richtlijnen kan afgeven.
 • Bij de receptie hangen scheidingsschermen.
 • Er zijn desinfectiemiddelen beschikbaar.
 • In al onze hotels dragen medewerkers een mondkapje. Wij vragen onze gasten hetzelfde te doen.
 • In de publieke ruimtes is rekening gehouden met anderhalve meter afstand van elkaar.
 • Restaurants en bars zijn vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Wel doen sommige WestCord hotels aan take away en/of berzorging. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie. Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.
 • In een deel van onze hotels wordt het ontbijt weer geserveerd in buffetvorm. In andere hotels wordt het ontbijt aan tafel geserveerd en in bepaalde gevallen brengen wij een ontbijt box naar de kamer.
 • Onze medewerkers in de bediening en huishouding blijven zoveel mogelijk op gepaste afstand.
 • Al onze medewerkers zijn geïnstrueerd en geacht te voldoen aan de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM.
 • We hebben een strikt en intensief schoonmaak protocol en zijn extra alert op persoonlijke hygiëne.
 • Faciliteiten zoals Wellcome Wellness, zwembaden en bowling zijn vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Wij volgen hierin de maatregelen van de overheid en het RIVM. Overige maatregelen kunnen verschillen per hotel. Verderop deze pagina treft u een overzicht van links naar exacte maatregelen per hotel.

Veelgestelde vragen

Neem hiervoor contact op met het betreffende hotel. Kijk voor alle andere mogelijkheden op deze pagina.

Bijna alle WestCord Hotels zijn geopend.

Hotel de Veluwe is gesloten tot en met 19 januari 2021. Heeft u vragen over uw reservering met aankomst tussen 15 december 2020 en 19 januari 2021? Neem dan contact op met het hotel via info@westcordhoteldeveluwe.nl.

Absoluut. We hebben in onze hotels strikte maatregelen getroffen om ieder verblijf veilig en verantwoord te laten verlopen.

Zie de maatregelen hierboven.

Restaurants en bars zijn vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven.

Wel doen sommige WestCord hotels aan take away en/of berzorging. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Faciliteiten zoals Wellcome Wellness, zwembaden en bowling zijn vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Wij volgen hierin de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Bij incheck vragen we u het volgende:

 • Uw naam en contactgegevens
 • Heeft u (of uw reisgenoten) de volgende klachten gehad in de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten?
 • Woont u (of uw reisgenoten) met iemand samen die op dit moment bovenstaande klachten vertoont?
 • Is bij u (of uw reisgenoten) het coronavirus in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Bent u (of uw reisgenoten) direct in contact geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Neem voor alle vragen omtrent annuleren van uw bijeenkomst direct contact op met het hotel.

Contact

Heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met het betreffende hotel.