Hulp nodig?

Heropening meetings & events faciliteiten WTC Hotel Leeuwarden

In WTC Hotel Leeuwarden werd donderdag 6 september geproost op de heropening van de meetings & events faciliteiten én opening van café zero.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de 16 vergaderzalen in WTC Hotel Leeuwarden in een nieuw jasje te steken. De gerenoveerde vergader- en congreszalen zijn stuk voor stuk geüpdatet naar de nieuwste standaard op het gebied van meetings en events. Ook de ‘Plaza’ met maar liefst zes modulaire ‘woonkamers’ is zeer geschikt voor het ontvangen van kleine tot grote gezelschappen. Bij het gloednieuwe café zero ben je op het juiste adres voor ontbijt en lunch, maar het is ook de perfecte uitvalsbasis voor een kop koffie met gebak of gezellige borrel: zeer geschikt voor (in)formele partijen!

Ben Helle, General Manager van WTC Hotel Leeuwarden, proostte tijdens de heropening, samen met zo’n 100 genodigden op de splinternieuwe faciliteiten. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek van Trio Royale, kreeg men uitgebreid de kans om de vernieuwde toplocatie voor meetings en events te bewonderen. De avond werd afgesloten met een smakelijke walking dinner.

Heropening meetings & events faciliteiten WTC Hotel Leeuwarden

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…