Hulp nodig?

Reisinformatie ApartHotel Boschrijck

Routebeschrijving ApartHotel Boschrijck

Wanneer je van de boot komt, ga dan rechtsaf, langs de haven van Terschelling volg de weg totdat je bij de Burg. van Heusdenweg komt. Hier ga je rechtsaf richting Midsland. Na ongeveer 500 meter zie je aan je rechterhand Hotel Schylge. Ga dan linksaf de Europalaan op, daarna de 1e weg rechts en dan de 3e weg wederom rechts. Het hotel bevindt zich dan na ongeveer 500 meter aan de linkerkant van de weg.

 

Vervoer op Terschelling

Fietsverhuur

Bij aankomst is het eventueel mogelijk om fietsen huren bij Tijs Knop (Torenstraat 10, 0562-442052) gelegen naast het VVV-kantoor (0562-443000). Als er een arrangement wordt geboekt inclusief fietsen, dan kunnen op vertoon van de hotel-reserveringsbevestiging de fietsen meegenomen worden. Bagage wordt naar het hotel gebracht. De fietsen kunnen geplaatst worden in de fietsenstalling.

Per bus

Bij iedere aankomst van de veerboot of snelboot vanuit Harlingen staan er bussen klaar om gasten naar het hotel te vervoeren. Op vertoon van de reserveringsbevestiging kan er kosteloos vanaf de boot en v.v. naar het hotel gebracht worden.

Per taxi

De taxi’s vertrekken ook bij de boot. Het is mogelijk vooraf een taxi te reserveren, indien je met een grotere groep reist of om speciale redenen een taxi nodig heb. Gasten kunnen zich laten vervoeren door taxicentrale Bakker (0562-442222) voor de prijs van €6,80 per persoon van de haven naar het hotel en weer van het hotel naar de haven op dag van vertrek.

Algemene reisinformatie Terschelling

ApartHotel Boschrijck

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…