Gezellig dineren op het duin!

De Brassery

De Brassery

Het restaurant in Strandhotel Seeduyn

Een goed glas wijn, de lekkerste seizoensgerechten én een fantastische locatie; welkom bij De Brassery! Gevestigd in Strandhotel Seeduyn, dineer je bij De Brassery op de eerste duinenrij van het Noordzeestrand op Vlieland.

Op en top genieten op het prachtige Vlieland!

 

Direct reserveren Bekijk het menu

We vragen u rekening te houden met het volgende

Maatregelen COVID-19

  • Reserveren is verplicht

    Dat kan gemakkelijk via het formulier op deze pagina, per mail of telefonisch.

  • Houd 1,5 meter afstand

    Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, vanaf drie personen wordt er gehandhaafd. Daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

  • WestCord WE Care

    Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma

Meer over De Brassery

Strandhotel Seeduyn

De Brassery is gevestigd in Strandhotel Seeduyn, dat beschikt over zowel hotelkamers als appartementen. De 94 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een 4-sterrenhotel mag verwachten. Alle kamers hebben een balkon of terras, en een espressomachine

uitzicht-kust-hotels-vlieland

Vlieland

Op Vlieland vind je prachtige zandstranden die zich uitstrekken aan de noordzijde van het eiland. Aan de zuidzijde vormt de horizon. Hier zijn er bossen en het prachtige duingebied ‘Kroonpolders’. Het eiland eindigt in de zandvlakte ‘de Vliehors’. Het eiland wordt gedomineerd door de 18 meter hoge vuurtoren op de 45 meter hoge Vuurboetsduin.

Reserveren en openingstijden

Terras: 10.00 – 20.00 u. Take-away 11.00 – 22.00 u.

Balkon Strandhotel Seeduyn

Contact

De Brassery
(In Strandhotel Seeduyn)
Badweg 3
8899BV Vlieland

Terras: 10.00 – 20.00 u. Take-away 11.00 – 22.00 u.