Alle ingrediënten voor een heerlijke avond uit op Ameland!

Mr Sandman

Mr Sandman

Het nieuwe restaurant in WestCord Hotel Noordsee

Mr Sandman is het restaurant van WestCord Hotel Noordsee. Op de kaart vind je gerechten met een verrassende twist, er wordt gekookt volgens ‘de nieuwe Nederlandse keuken’. De keuken staat onder leiding van chef-kok Taco Boersma, in 2018 verkozen tot beste (chef-)kok van Ameland!

Op de menukaart spelen groenten en seizoensgebonden producten de hoofdrol, deze worden gecombineerd met bijpassend vis- of vlees waardoor u kunt genieten van bijzondere combinaties. Ook zijn er veel vegetarische of vegan opties. Een keer iets anders? Kies dan voor ons shared dining concept, waarbij onze chef je verrast met een 3-, 4- of 5-gangen menu. Naast deze gerechten kun je ook bij ons terecht voor een lunch, een borrel of café gerechten.

Chef

De keuken staat onder leiding van chef-kok Taco Boersma, in 2018 verkozen tot beste (chef-)kok van Ameland! Samen met zijn team staat hij klaar om jou een heerlijke avond uit te laten beleven.

Hotel Noordsee

Mr Sandman, gevestigd in Hotel Noordsee, is prachtig gelegen tussen het Amelander Noordzeestrand en dorp Nes. Dus ga je na het diner voor zand tussen de tenen, of een afzakkertje in één van de gezellige cafés?

Contact

Mr Sandman
(In Hotel Noordsee)
Strandweg 42
9163GN Ameland

Lunch
De gehele week 12:00 – 16:00

Diner
Zondag t/m donderdag 18:00 – 20:00
Vrijdag & Zaterdag 18:00 – 21:00

Bar
De gehele week 12:00 – 22:00